Packraft Trip
Menu
Duitsland

2-Daagse “Packraft Trip” in het “Müritz National Park”

Een uitdagend packraft outdoor-avontuur in Mecklenburg-Vorpommern, het Bundesland van de “duizend meren” in Duitsland.

Raft & hike zelfstandig, gedurende je packraft trip, in het Mecklenburger Merengebied. Een idyllisch natuurgebied in het noordoosten van Duitsland dat bestaat uit: rivieren, meren, moerassen en beukenbossen. Dit outdoor avontuur is de perfecte afwisseling tussen raften en wandelen. Daag jezelf uit met deze vorm van “slow travel”. 

Door zelfstandig te raften & te hiken in deze overweldigende natuur voel je je zo vrij als een vogel. Trotseer het water met je packraft en wandel door de adembenemende natuur. Spot zeerarenden, visarenden en kraanvogels. Jij bepaalt zelf hoe dit avontuur verloopt. Alles in je eigen tempo en zonder tijdsdruk. Onderweg, tijdens het raften, zijn er voldoende plaatsen waar je kunt aanmeren om even te rusten, te ontspannen, te lunchen en te genieten van de natuur. Eenmaal terug in het base-camp is het s ’avonds ontspannen of een uitje naar een van de dorpjes.

Grijp nu je kans en boek meteen je tweedaagse “Packraft Trip”. Laat je verrassen in het Mecklenburger Merengebied.

Moeilijkheidsgraad

Toegankelijk: Voor deze tweedaagse heb je geen raft- of hike-ervaring nodig.

Vanaf Prijs

Midweek A: (dinsdag – woensdag): vanaf € 99,00 p.p.
Midweek B: (donderdag – vrijdag): vanaf € 99,00 p.p.
Weekend: (zaterdag – zondag): vanaf € 149,00 p.p.

Wat zit er inbegrepen bij de Trip?

Inclusief:

 • Per persoon een packraft-uitrusting: een waterdichte rugzak met daarin een packraft, een peddel, een opblaaszak en een reddingsvest. In de rugzak kun je ook een paar persoonlijke spullen meenemen.
 • Instructies van onze gidsen.
 • Een kaart van het gebied & app met nuttige informatie
 • Een overnachting op ons base camp

Optioneel:

 • Adventure foodpack: € 39,00
 • Kampeermateriaal: € 25,00
 • Extra nacht: (voor en/of na de tweedaagse packcraft-trip, inclusief ontbijt € 20,00 per nacht)

Samenvatting

 • Ferienidyll am Rätzsee – Camping bei Motte
  Duitsland  
 • 2 daagse Trip  
 • Toegankelijk  
 • 11 juni tot 25 augustus  
 • Vanaf € 99 p.p.  
Dagplanning

Dag 1

Dag 1.

Na de ochtendbriefing van de gids vertrek je vanaf de camping om aan je avontuur te beginnen. Je begint deze dag met een mooie wandeling door de bossen, langs de meren & moerassen. Ook kom je deze dag op plekken waar je verschillende vogelsoorten kunt spotten.

Aangekomen bij een brug, waar je kan genieten van de rivier & natuur kan je even een pauze nemen. Daarna ga je je voorbereiden om de route te vervolgen met de packraft die jou naar een groot meer begeleid om deze over te peddelen. Kijk goed in het heldere water en zie de verschillende soorten vissen rond om je heen zwemmen.

Aangekomen op de camping kan je ontspannen of een van de omgelegen dorpjes verkennen.

 • Wandelen: 11 km.
 • Raften: 7 km.
Basecamp

Ferienidyll am Rätzsee – Camping bei Motte

De tweedaagse “Packraft Trip” is inclusief een overnachting op het base camp.

Het basecamp is een kampeerterrein langs de rivier. Het is het start- en eindpunt van de tweedaagse “Packraft Trip”. Basisvoorzieningen, zoals toiletten en douches, zijn aanwezig. Je kunt je eigen kampeermaterieel meenemen. Heb je geen kampeermaterieel? Dan kun je dat bij ons huren tegen een voordelige prijs. Tijdens de “Packcraft Trip” blijft je uitrusting in het basecamp. Wat je wel meeneemt is: een rugzak met je packraft-uitrusting, drinkwater en eten voor onderweg gedurende de dag.

Optioneel: Je kunt ook de nacht voor of/na de trip doorbrengen in ons base camp.

Onze Reviews

Alleen maar goede verhalen

Luister naar onze tevreden avonturiers die de magie van onze packrafting trips hebben ervaren. Voeg je bij degenen die de opwinding en schoonheid van de natuur met ons hebben omarmd.
PACKRAFT TRIP IN BEELD

Avontuurlijke Momenten Vastgelegd

Van rustige wateren tot uitdagende stroomversnellingen - elke foto vertelt een verhaal van avontuur. Bekijk de veelzijdigheid van onze packrafts en laat je inspireren voor je eigen reis.
Small Calm lake with morning fog under blue sky in Autumn, Muritz National Park, Germany
2 packrafts on riverbed
Boek nu

Boek nu deze trip

Klaar voor jouw eigen packraft avontuur? Boek nu en ontdek de schoonheid van de natuur vanaf het water. Of bekijk onze andere onvergetelijke trips voor meer inspiratie.