Packraft Trip
Menu
België

2-Daagse "Packraft Trip" in de Belgische Ardennen de Semois

Beleef een uniek mini-avontuur in de Ardennen

FAVORIET!

Ervaar de ultieme samensmelting van avontuur en natuur in de Ardennen tijdens deze tweedaagse “Packraft trip”. Laat je leiden door de rivier “Semois” die zich, te midden van weelderige bossen en sprookjesachtige landschappen, kronkelend een weg baant tussen België en Frankrijk. Door de packraft, een lichte-, opblaasbare boot, ervaar je de natuur, in het hart van de Ardennen, van heel dichtbij. Je raft en navigeert over kabbelende- en ook uitdagende waterstromen. Je ontdekt de verborgen juweeltjes van de Ardennen zowel langs de oevers als ook tijdens het hiken. Geniet ’s avonds en ’s nachts van de nacht onder de sterren in het basecamp. Ervaar een prachtige reis die niet alleen zorgt voor een prachtig avontuur, maar die ook je liefde voor de natuur zal verdiepen.


Grijp nu je kans en boek meteen je tweedaagse “Packraft Trip”. Laat je verrassen en dompel jezelf onder in de magie van packraft & hiking in de Ardennen.

Moeilijkheidsgraad

Middelmatig: Ben je sportief en heb je een een redelijke basisconditie dan kan je deze outdoor activiteit “easy” doen. Tijdens deze “Packraft Trip” zijn er ook voldoende mogelijkheden voor pauzes om te genieten van de mooie uitzichten.

Vanaf Prijs

Midweek A: (dinsdag – woensdag): vanaf € 99,00 p.p.
Midweek B: (donderdag – vrijdag): vanaf € 99,00 p.p.
Weekend: (zaterdag – zondag): vanaf € 149,00 p.p.

Wat zit er inbegrepen bij de Trip?

Inclusief:

 • Per persoon een packraft-uitrusting: een waterdichte rugzak met daarin een packraft, een peddel, een raft inflationbag en een reddingsvest. In de rugzak kun je ook een paar persoonlijke spullen meenemen;
 • Instructies van onze gidsen.
 • Een kaart van het gebied & app met nuttige informatie
 • Een overnachting op ons basecamp

Optioneel:

 • Adventure foodpack: € 39,00 p.p.
 • Kampeermateriaal: €25,00 p.p.
 • Extra nacht (voor en/of na de tweedaagse packcraft-trip, inclusief ontbijt): € 20,00 p.p.p.n.

Samenvatting

 • Camping Saint Remacle
  België  
 • 2 Daagse Trip  
 • Middelmatig  
 • 3 September tot 27 Oktober  
 • Vanaf € 99,00 p.p.  
Dagplanning

Dag 1

Na de ochtendbriefing blaas je je packcraft op en start je met raften op de rivier “Semois”. Je peddelt van het basecamp naar het Chateau (kasteel) “Dohan” in het gelijknamige dorp. Na de lunch pak je de packraft in en hike je terug naar het basecamp. Tijdens deze hike passeer je verschillende-, prachtige plekken. Aangekomen op het basecamp is er de mogelijkheid een pizza te nuttigen. Ter afsluiting van deze mooie dag sluiten we af bij het kampvuur.

 • Raften: 11 km
 • Wandelen: 13 km

People burning marshmellows
Basecamp

Camping Saint Remacle

De tweedaagse “Packraft Trip” is inclusief een overnachting op het base camp.

Het basecamp is een kampeerterrein langs de rivier. Het is het start- en eindpunt van de tweedaagse “Packraft Trip”. Basisvoorzieningen, zoals toiletten en douches, zijn aanwezig. Ook is er een plek om een kampvuur te maken. Je kunt je eigen kampeermaterieel meenemen. Heb je geen kampeermaterieel? Dan kun je dat bij ons huren tegen een voordelige prijs. Tijdens de “Packcraft Trip” blijft je uitrusting in het basecamp. Wat je wel meeneemt is: een rugzak met je packraft-uitrusting, drinkwater en eten voor onderweg gedurende de dag.

Optioneel: Je kunt ook de nacht voor of/na de trip doorbrengen in ons base camp.

Tip: Het gebied waar je gaat verblijven is vrij afgelegen. Als je nog wilt eten, winkelen, voordat je arriveert bij het basecamp, is het verstandig dat te doen in het dorp Herbeumont.

Onze Reviews

Alleen maar goede verhalen

Luister naar onze tevreden avonturiers die de magie van onze packrafting trips hebben ervaren. Voeg je bij degenen die de opwinding en schoonheid van de natuur met ons hebben omarmd.
PACKRAFT TRIP IN BEELD

Avontuurlijke momenten vastgelegd

Van rustige wateren tot uitdagende stroomversnellingen - elke foto vertelt een verhaal van avontuur. Bekijk de veelzijdigheid van onze packrafts en laat je inspireren voor je eigen reis.
Nature around Bouillon: Le tombeau du géant. Region of the Ardennes in Belgium
Boek nu

Boek nu deze trip

Klaar voor jouw eigen packraft avontuur? Boek nu en ontdek de schoonheid van de natuur vanaf het water. Of bekijk onze andere onvergetelijke trips voor meer inspiratie.